Dragon Ball The Breakers heeft gesloten bètatests

Bandai Namco Entertainment America Inc. organiseert Closed Beta Testing-sessies voor: DRAGON BALL DE BREAKERS tussen 3 en 4 december, op pc (via STEAM). Spelers kunnen zich nu inschrijven voor deze test via onderstaande link. 

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in om de game vroegtijdig te kunnen testen. Meer informatie over Closed Beta Testing en de registratie ervan is te vinden via de link: https://www.bandainamcoent.com/games/dragon-ball-the-breakers

Dragon Ball the Breakers hebben gesloten bètatests
Dragon Ball The Breakers heeft gesloten bètatests

Closed Beta Testing is ontworpen om feedback van spelers te verzamelen om het spel te balanceren en te optimaliseren. DRAGON BALL DE BREAKERS voor de release. We moedigen fans aan om deel te nemen en hun mening over het spel te delen.

Dragon Ball The Breakers zal beta-testen. Zie schema's

  • Sessie 1: 4 dec (za) 2:00 – 6:00 UTC / 3 dec (vr) 23:00 - 03:00 BRT
  • Sessie 2: 4 dec (za) 12:00 – 16:00 UTC / 4 dec (za) 9:00 – 13:00 BRT
  • Sessie 3: 4 dec (za) 18:00 – 22:00 UTC / 4 dec (za) 15:00 – 19:00 BRT
  • Sessie 4: 5 dec (zo) 2:00 – 6:00 UTC / 4 dec (za) 23:00 – 03:00 BRT

Ga naar de YouTube-link om een ​​meer complete gameplay-video te bekijken en begrijp hoe videosystemen werken. DRAGON BALL DE BREAKERS

Ondergedompeld in referenties uit het rijke universum van DRAGON BALL en met innovatieve survival-actiegameplay, DRAGON BALL DE BREAKERS zal in 4 beschikbaar zijn in Amerika in fysieke en digitale winkels voor de PlayStation®5, PlayStation®2022 (compatibel), Xbox One, Xbox Series X|S (compatibel), Nintendo Switch en pc-platforms via STEAM®.

-- Adverteren --

Ga voor meer informatie over deze en andere BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.-producten naar: www.bandainamcoent.com, like onze Facebook-pagina op https://www.facebook.com/BandaiNamcoBrasil, en Twitter aan https://www.twitter.com/BandaiNamcoBR

Praat met ons in de reacties en laat ons weten of je dit nieuws leuk vond en maak van de gelegenheid gebruik om meer te lezen Nieuws op onze website.

Avatar van Paulo Fabris

Paulo Fabris is een journalist, schrijver, RPG-speler, gamer, cosplayer, nerd en fan van anime sinds de tijd van TV Manchete.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *